Een nieuwe productreeks: C22

C22

Beerse Metaalwerken breidt haar productgamma uit. C22 is de merknaam voor een reeks maatproducten vervaardigd uit de nikkellegering 2.4602. Andere normaanduidingen zijn NiCr21Mo14W of Alloy 22. Dit materiaaal wordt geproduceerd door diverse fabrikanten zoals Haynes (Hastelloy) en Böhler (L022).
C22 is bijzonder hard en is bestand tegen diverse zuren. C22 kan door Beerse Metaalwerken gelast en mechanisch bewerkt worden. Toepassingen zijn legio: buis- en slangkoppelingen zoals cam locking couplings en ferrules, piping en chemische apparatuur. Beerse Metaalwerken engineert en produceert producten op maat en naar wens van de klant. Neem zeker contact op: info@beerse-metaalwerken.be

Bekijk hieronder een model van een vrouwelijke cam lock koppeling. Je hoeft er geen programma voor te downloaden. Gewoon ‘muizen’.

Varia:

C22 heeft ook nog andere betekenissen. In België is het een verkeersbord: “Verboden toegang voor bestuurders van autocars”. In Nederland  waarschuwt het verbodsbord C22: “Gesloten voor voertuigen met bepaalde gevaarlijke stoffen”.