C22

C22 is het merk waaronder Beerse Metaalwerken producten commercialiseert die vervaardigd zijn uit de nikkellegering 2.4602. Andere normaanduidingen voor deze legering zijn NiCr21Mo14W of Alloy 22. Deze nikkel-chroom-molybdeenlegering wordt geproduceerd door diverse fabrikanten zoals Haynes (Hastelloy) en Böhler (L022).
C22 is bijzonder hard en is bestand tegen diverse zuren en chemicaliën. Beerse Metaalwerken last en bewerkt C22. Toepassingen zijn legio: buis- en slangkoppelingen zoals cam locking couplings en ferrules, piping en chemische apparatuur. Normdelen volgens DIN 32676 (clamp connections), EN 14420 en BPE (cam locking couplings) worden op vraag geproduceerd.  Beerse Metaalwerken engineert en produceert producten op maat en naar wens van de klant. Wij leveren uw producten persoonlijk af of bezorgen ze via een carrier. Neem zeker contact op: info@beerse-metaalwerken.be 

Bekijk hieronder een model van een vrouwelijke cam lock koppeling. Je hoeft er geen programma voor te downloaden. Gewoon ‘muizen’.

Varia:
C22 heeft ook nog andere betekenissen. Zo is het in België een verkeersbord:  “verboden toegang voor bestuurders van autocars”. In Nederland is C22 een verbodsbord “gesloten voor voertuigen gevaarlijke stoffen”.