De nieuwe draaibank is operationeel!

Beerse Metaalwerken heeft een nieuwe teach-in draaibank in bedrijf genomen. De machine, een DMT CD480 x 2000, beschikt eveneens over aangedreven gereedschappen. Tot een diameter van ø480 mm en een lengte van 2000 mm kunnen uw werkstukken nog precieser bewerkt worden. Ideaal voor meer complexe werkstukken met schroefdraden en conussen. Dank zij de aangedreven gereedschappen kunnen bijkomende bewerkingen zoals het boren van flensgaten en freesbewerkingen in één opspanning uitgevoerd worden, wat de nauwkeurigheid van uw product verder verhoogt.  Uiteraard kunnen alle materialen bewerkt worden zoals de nikkellegering C22 (2.4602), diverse hoogwaardige staalsoorten en roestvast staal.
Uw prijsvragen ontvangen wij graag op info@beerse-metaalwerken.be.

DMT CD480