Beerse Metaalwerken bestaat 40 jaar!

Op 6 mei 1982, precies 40 jaar geleden, werd bij Notaris Coppens de akte verleden waarbij Beerse Metaalwerken werd opgericht.

Bemetal, zoals het bedrijf toen meestal genoemd werd, vestigde zich in de werkplaats van het voormalige Hoovers Constructie; een filiaal van het gelijknamige Nederlandse bedrijf.  De insteek was toen al: maatwerk en service leveren aan industriële klanten.
Op de meest trouwe aandeelhouders na, is er veel veranderd over die 40 jaar. Medewerkers en leidinggevenden kwamen en gingen, oude machines werden afgevoerd en vervangen door modern materieel. Het gebouw werd in twee stappen grondig gerenoveerd. CNC deed zijn intrede in de werkplaats voor werktuigmachines en plaatbewerking. De digitalisering van de workflow en de werkvoorbereiding is in constante evolutie.

Kortom, Beerse Metaalwerken evolueerde in die 40 jaar tot een volwassen bedrijf met een beloftevolle toekomst. De coronacrisis heeft Beerse Metaalwerken doorstaan, voor een midlifecrisis is het nog veel te vroeg! 

En om onszelf te verwennen met de veertigjarige verjaardag, trakteren we ons op een nieuwe bestelwagen. Uw bestellingen worden spoedig in het nieuw geleverd!